Registrer deg som frivillig til NM 2017

Vi er allerede godt i gang med planleggingen av Snowcross NM i Alta 7.8.april 2016, men mange oppgaver skal løses og til det trenger vi din hjelp.

Som frivillig vil du få nye erfaringer og bli kjent med mange nye mennesker, eller knytte tettere bånd til mennesker du kjenner fra før.
Du vil også få være med å skape et minneverdig arrangement. 

NM komiteen ønsker alle som vil hjelpe til velkommen, alder er ingen hindring.
–Vi trenger både sterke, spreke mennesker til å hjelpe oss med løfting og bæring, men også andre som kan bidra på andre måter. 

Eksempler på hva det trengs hjelp til er flaggvakter, hjelpemannskap i depot, parkeringsvakt, billettsalg, miljømedarbeidere osv.. 
Eller bidra med vertskap og servering? Mulighetene er mange.

 

Alle frivillige vil få en enkel lunsj lørdag. Hovedfunksjonær har billetter som deles ut ved oppmøte.
 

Arrangementet starter fredag 7.april på Kvenvikmoen Motorparkmed NM Supercross.Lørdag er finaledagen for NM med fullt kjør fra kl. 7:00 til kl. 16:30
 
-Siden det blir en lang dag på lørdag håper vi å få så mange frivillige at man kan skifte ofte slik at det ikke blir noen som må stå på samme post hele dagen.

 

- Frivillighetsregistreringen er åpen på altassf.no hvor det også er link Facebook-siden hvor man vil kunne få mer informasjon.
Vi håper så mange som mulig vil være med å bidra til at dette arrangementet vil bli husket som den vinterfesten vi håper og tror Alta og Finnmark vil være stolte av!

 

For å registrere deg som frivillig er det bare å fylle ut skjemaet til høyre